Adresa: Harghita, Toplita, 1 Decembrie 1918, Nr 111/D, 535700
Telefon
+40 759 578 381
Program
L - V : 09:00 - 17:00

Constructii Hale Metalice

PRODUCATOR HALE METALICE

HALE METALICE INDUSTRIALE, HALE METALICE AGRICOLE, HALE METALICE DE DEPOZITARE

Producator Hale Metalice Industriale

Pentru proiectarea unei hale industriale, pentru spatiu comercial sau individual, nu ezitati sa ne contactati sau sa ne solicitati o oferta!

Va punem la dispozitie servicii complete pentru proiectarea cat mai profesionala a unei hale de tip industrial, asamblare cat si montaj. Detinem o echipa tehnica bine pregatita in domeniu, astfel incat structura va fi una de lunga durata, proiectata special pentru nevoile dvs.

Proiectarea halei va fi executata de catre noi, astfel urmand transportul la locul dorit de dvs. cat si montarea acesteia in siguranta folosind utilaje speciale.

Pretul unei hale metalice industriale variaza in functie de preferintele clientului, raportul calitate / pret fiind unul optim si accesibil pentru orice potential client.

Constructii Hale Metalice - Producator hale industriale, agricole, de depozitare

Producator Hale Depozitare

Bunurile depozitate de catre dvs. sunt prioritatea noastra. De aceea noi va punem la dispozitie constructia unei hale metalice de depozitare avand calitate superioara, fiind protejate bunurile de alti factori daunatori.

Compania noastra proiecteaza, livreaza si monteaza o gama larga de hale metalice, fiecare structura fiind personalizata conform cerintelor dvs. Investitia in construirea unei hale metalice de depozitare este una importanta, de aceea noi va oferim o siguranta a acesteia, folosind un personal calificat si profesionist.

Dupa montarea acesteia, spatiul pe care il aveti la dispozitie poate fi folosit in diferite scopuri, toate acestea la un pret avantajos si flexibil.

Constructii Hale Metalice - Producator hale industriale, agricole, de depozitare

Producator Hale Agricole

Structura halelor metalice agricole reprezinta un factor important in pastrarea in siguranta a cerealelor, utilajelor agricole, fermelor. Noi va punem la dispozitie constructia unei hale metalice agricole, fiind suficient de incapatoare pentru depozitarea in siguranta a bunurilor dumneavoastra.

Timpul de executie a unei hale agricole este unul optim, astfel incat proiectarea, transportul cat si montarea vor fi efectuate de catre echipa noastra de profesionisti.

Daca doriti constructia unei hale metalice agricole, noi suntem solutia!

Constructii Hale Metalice - Producator hale industriale, agricole, de depozitare

Daca te-am convins si vrei sa lucrezi cu noi, acceseaza pagina alaturata si contacteaza-ne!